Om Landsforeningen af Kliniske Tandteknikere (LKT)

LKT blev stiftet i 1912. Landsforeningen repræsenterer ca. 70 procent af selvstændige og ansatte kliniske tandteknikere i Danmark.
Hvis du som patient vælger en klinisk tandtekniker, der er medlem af LKT, er du garanteret en professionel og højt kvalificeret behandling. LKT varetager medlemmernes interesser bla. over for offentlige myndigheder samt indgår overenskomster med en lang række kommuner. Foreningen tilbyder løbende medlemmerne efteruddannelse så du, som patient, er garanteret de bedste materialer, metoder og den nyeste teknik.

Hvis du er omsorgsperson og har brug for oplysninger omkring klinisk tandteknik så klik på fanebladet Patienter

Hvis du er klinisk tandtekniker og overvejer at blive medlem af LKT

LKT varetager dine interesser - bl.a. over for offentlige myndigheder, relevante samarbejdspartnere og faggrupper samt indgår overenskomster med en lang række kommuner og Tandteknikerforeningen. LKT udvikler og cementerer faget klinisk tandteknik og giver dig viden, værktøjer og netværk - så du får de bedste vækstbetingelser som klinisk tandtekniker. F.eks. får du gennem LKT mulighed for at få en flot og professionel hjemmeside og et professionelt digitalt journalprogram der lever op til fremtidens lovkrav.

Du får hjælp til at gøre din arbejdsdag som klinisk tandtekniker effektiv og optimal vha. faglig og personlig sparring, tips og tricks, kvalificeret rådgivning, effektive værktøjer og et relevant fagligt netværk, så du kan koncentrere dig om det, du er bedst til - at lave flotte og professionelle tandproteser.

LKTs efteruddannelse giver dig kompetencer til at løfte opgaven med høj kvalitet og faglighed - så dine patienter får den nyeste teknik, de bedste materialer og metoder.

Sekretariatet udgiver hver måned et nyhedsbrev, LKT Nyt målrettet dig med faglige input, gode råd, artikler, fortolkning af regler, ny relevant lovgivning  m.m.

LKT deltager i en række faglige udvalg, bl.a. under Sundhedsstyrelsen.

Hvis du vil høre mere om de fordele, du får som medlem af LKT, så kontakt os på telefon 3311 2800 eller pr. mail info@lkt.dk

LKTs telefontid er mandag - torsdag 9.00 - 14.00.

LKTs bestyrelse og sekretariat

• Kim Rix, formand