Finansering

Der findes flere forskellige finansieringsordninger. Det er op til den enkelt klinik at beslutte, om de tilbyder finansiering og i givet fald, hvilken finansieringsordning, de tilbyder dig. 

Sundhed+

Nogle af vores medlemmer benytter Sundhed+ betalingsordning. Ring gerne til klinikken og forhør dig om mulighederne.

Et medlemskab af Sundhed+ er gratis og uforpligtende, og alle medlemmer af Sundhed+ kan ansøge om en Sundhed+ Kredit. Med en Sundhed+ Kredit kan du vælge at afdrage dine sundhedsydelser over en periode på op til 72 måneder.

Kredit på op til 50.000 kr.
Afhængig af din økonomi, kan du blive godkendt til en kredit på op til 50.000 kr., men du betaler kun renter af den del af kreditten, du vælger at benytte. Derudover, kan du bruge kreditten hos alle Sundheds+ samarbejdspartnere i hele 12 måneder.

Ansøg på 5 minutter
Det tager kort tid at oprette et gratis medlemskab af Sundhed+ og ansøge om en Sundhed+ Kredit – og du får svar på din ansøgning inden for 30 til 60 minutter i dagstimerne.

Omkostninger
Fast debitorrente fra 9,95% – 17,95 (7,95% til 15,95% hos udvalgte medlemmer)

Gebyr ved brug: 5% af regningsbeløb

Månedlig gebyr: 0 kr.

Betal over: 24-72 måneder

Låne-eksempel: Du finansierer en sundhedsbehandling på 5.000 kr. med din Sundhed+ Kredit, og vælger en løbetid på 48 mdr. Du er blevet tildelt en fast debitorrente på 12,95%. Din månedlige ydelse vil i så fald være 139 kr. De samlede kreditomkostninger i betalingsaftalens løbetid udgør 1.685 kr., og den samlede tilbagebetaling bliver 6.685 kr. ÅOP: 16.96 %. 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen.

Hvordan gør jeg?

Du kan læse mere om Sundhed+ på https://www.sundhedplus.dk/

Her kan du også finde de behandlere som tilbyder Sundhed+ betalingsordningen.