LKT Kursusplan 2019

LKT Kursusplan 2019

Velkommen!

På generalforsamlingen i 2018 fokuserede vi på LKT i bevægelse. Vi så på fremtiden, nutiden og fortiden og de processer og bevægelser det kræver, at udvikle sig som fag. Når faget udvikler sig er det vigtigt, at du som klinisk tandtekniker følger med. En god og nem måde at gøre dette på, er at deltage i LKTs to årlige kurser.

Igen i år finder du et kursusprogram, hvor du bliver udfordret fagligt og personligt. Der er oplæg som gør, at du ikke blot bevæger dig, men også får mulighed for at vokse som virksomhed og som klinisk tandtekniker.

Forårskurset starter med faglig udvikling. Hvis du gerne vil opnå både æstetisk og morfologiske korrekt opstilling af tænderne, så vil du have glæde af Viktor Fürguts foredrag om dette emne.

Hvad kom først – hønen eller ægget? Carsten Sommerskov viser i sit foredrag, at denne debat ikke længere er så vigtig – da en arbejdsplads i vækst kan skabe personer i vækst – og omvendt! Sagt med få ord: succes skaber vækst og vækst skaber succes.

2019 bliver præget af det risikobaserede tilsyn, så hvis du vil vide, hvad Styrelsen for Patientsikkerhed kigger efter på deres tilsyn, er det en god idé at deltage på forårskurset. Her gennemgår Kim Rasmussen, hvordan et risikobaseret tilsyn foregår, hvad der er fokus på under tilsynet og hvilke “målepunkter”, der er udstukket for branchen. Der bliver sat god tid af til spørgsmål, så du kan få svar på de ting, du er i tvivl om i forbindelse med det risikobaserede tilsyn.


Fik du tid til at bladre i Anna Krestensens fantastiske scrapbøger på generalforsamlingen i 2018? Selvom markedsføringen har ændret sig en del siden dengang, kunne de måske alligevel inspirere dig. Markedsføring i dag er andet end smukt tegnede avisannoncer med poetiske tekster. Men hvordan anvender du de sociale medier til markedsføring og hvad må du? Har du brug for mere viden hjælper forårskursets foredrag om markedsføring på de sociale medier med Mette Willert dig på vej.

Kan du huske, hvad du skal gøre, hvis en patient eller en kollega pludselig får brug for førstehjælp? På efterårskurset får du mulighed for at opdatere din viden og kunnen omkring
førstehjælp – specielt målrettet det odontologiske område.

Det kan være en udfordring både for patienten, men også for dig som klinisk tandtekniker at behandle en sårbar patient. En god kommunikation er altafgørende for en vellykket behandling. Men hvordan kommunikerer du med din sårbare patient? Anne Gerhardt fra BRO giver dig redskaber til den gode dialog og salgsprocessen, så din patient træffer det rigtige valg, selvom de er i en svær situation.

Vi glæder os til at se dig og giver dig i år mulighed for at deltage på kurserne på en mere fleksibel måde. Mere herom bagest i programmet.

Vel mødt på kurserne i 2019