Formøde Generalforsamling

27. september 2024

Praktisk info

Pris: Gratis, men du skal selv betale for evt. overnatinger

Vi nærmer os LKTs årlige generalforsamling, og i den forbindelse vil bestyrelsen gerne invitere dig til et formøde, hvor vi skal diskutere fremtiden for vores fag og forening. Dit input og engagement er afgørende for at sikre, at vi fortsat kan udvikle os og imødekomme de udfordringer, vi står overfor. Her er nogle af de nøglepunkter, vi ønsker at debattere:

 1. Udvidelse af medlemsgruppen:
  • Skal vi ændre vores medlemsgruppe til også at omfatte tandteknikere? Vi ønsker, at høre din holdning til, hvordan en sådan ændring kan styrke vores fællesskab og faglige netværk samt sikre fagets fremtid.
 2. Digital fremstilling af tandproteser:
  • Er det nødvendigt at fremstille tandproteserne digitalt for at kunne overleve som fag? Lad os diskutere fordele, ulemper og de investeringer, der kræves for at gå i denne retning.
  • Er det tandlægerne, der laver de digitale tandprotese i fremtiden? Hvad betyder det for den kliniske tandtekniker?
 3. Uddannelser og fagets udvikling:
  • Hvordan kan vi forbedre vores uddannelser og sikre, at de er opdaterede med den nyeste teknologi og viden? Vi vil gerne have jeres forslag til konkrete tiltag og ændringer.
 4. Samfundsudviklingens påvirkning:
  • Hvordan tror I, at udviklingen i samfundet vil påvirke faget klinisk tandteknik? Befolkningsudvikling og -sammensætning spiller en stor rolle, og vi vil gerne have jeres input til, hvordan vi bedst kan tilpasse os disse ændringer.

Formødet vil blive faciliteret af advokat Birgit Gylling Andersen.

Vi ser frem til en livlig og konstruktiv debat, hvor alle synspunkter og ideer er velkomne. Formødet er en enestående mulighed for at forme fremtiden for vores fag og forening, så vi glæder os til at se dig!

Formødet er fredag d. 27. september kl. 10.00

på Storebælt Sinatur hotel og konference, Østerøvej 121,

5800 Nyborg

konf-stb@sinatur.dk

Telefon 6531 4002

Formødet slutter med middag

Husk at krydse af, hvis du deltager i middagen – og hvis du vil have en overnatning.

Formødet er gratis at deltage i, men du skal selv betale en evt. overnatning.