Finansieringsordninger

Der findes flere forskellige finansieringsordninger. Det er op til den enkelt klinik at beslutte, om de tilbyder finansiering og i givet fald, hvilken finansieringsordning de kan tilbyde dig som patient. Her nedenfor kan du læse om nogen af de finansieringsmuligheder der findes. 

1. LKT Tandabonnement - uden det koster ekstra

Flere af vore medlemmer tilbyder patienterne LKT Tandabonnement. Ring til klinikken og forhør dig om mulighederne.

At få en tandprotese kan være en økonomisk belastning. Men det behøver det ikke at være med et LKT Tandabonnement. Hvis du vælger LKT Tandabonnement kan du fordele din udgift til protesen over en længere periode, så det passer til din økonomi.

Med et LKT Tandabonnement kan du nemt dele din betaling op, så du kun betaler et mindre beløb om måneden. Og så koster det ikke mere end behandlingen koster – altså 0 kr. i rente, 0 kr. i udbetaling og 0 kr. i gebyr.

En protese til fx. 10.000 kr. over 20 mdr. koster kun 500 kr. pr. md. Samlede kreditomkostninger er 0 kr. Samlet kredit- og tilbagebetalingsbeløb er 10.000 kr. Fast debitorrente og ÅOP er 0,0 %.

Du kan bruge LKT Tandabonnementet til betaling af alle typer tandproteser og behandlinger, også selvom du modtager tilskud fra din kommune. Du kan ansøge om lån på op til 40.000 kr. fordelt over 3-24 måneder.

Hvordan gør jeg?

Du skal ansøge hos din kliniske tandtekniker.

Husk at medbringe billedlegitimation og sygesikringsbevis til klinikken.

  • Klinikken får besked senest 10 min. efter, at ansøgningen er modtaget hos Nordea Finans

  • Passer det ansøgte beløb ikke med prisen på din behandling, kan beløbet altid ændres på låneaftalen, ved at klinikken kontakter Nordea Finans

  • På klinikken får du låneaftalen, som du underskriver og afleverer i klinikken

  • Lånet bliver nu udbetalt til klinikken

  • Tidligst én måned efter du har indgået en låneaftale, opkræver Nordea Finans første afdrag

  • Månedlig betaling

2. Sundhed+

Nogle af vore medlemmer benytter Sundhed+ betalingsordning. Ring til klinikken og forhør dig om mulighederne. 

Medlemskab af Sunhed+ er gratis og du får adgang til en fleksibel betalingsordning, hvor du selv bestemmer, hvor meget du vil afdrage med hver måned. Ordningen kan anvendes hos flere en 10.000 behandlingssteder i Danmark. 

Dine omkostninger er en fast debitorrente og et betalingsgebyr på 5%, når du benytter kreditten. 

Omkostninger:

Fast debitorrente fra 9,95%
Gebyr ved brug: 5%
Månedlig gebyr: 0 kr.
Betal over: 24-60 måneder

Låneeksempel: Du finansierer en sundhedsbehandling på 5.000 kr. med din Sundhed+ Kredit, og vælger en løbetid på 48 mdr. Du er blevet tildelt en fast debitorrente på 12,95%. Din månedlige ydelse vil i så fald være 139 kr, de samlede kreditomkostninger i betalingsaftalens løbetid udgør 1.685 kr., og den samlede tilbagebetaling bliver 6.685 kr. ÅOP: 16.96 %. 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen.

Hvordan gør jeg?

Du kan læse mere om Sundhed+ på https://www.sundhedplus.dk/

Her kan du også finde hvilke behandlere som tilbyder Sundhed+ betalingsordningen.