Velkommen hos de kliniske tandteknikere

Der er forskel på at behandle i hjemmet og på en klinik, hvor alle moderne bekvemmeligheder er inden for rækkevidde. Men udgangspunktet for Hjemmetandteknikeren er, at alt kan lade sig gøre. Du er i centrum og bliver inddraget i behandlingen, så vi sammen opnår det bedste resultat. 

Alle kliniske tandteknikere i LKT gennemgår løbende efter- og videreuddannelse, så du får de bedste metoder, processer og materialer og alle Hjemmetandteknikerne har en selvstændig klinik ved siden af jobbet som Hjemmetandtekniker.

Behandlingen foregår der, hvor du har det bedst:
I lænestolen, på køkkenstolen, i kørestolen eller i sengen - hvis du ikke kan sidde op. Vi sørger for nakkestøtte, siddepuder, ekstra lys og andet der gør behandlingen så behagelig som mulig for dig. Vores tandteknikerbil er specielt indrettet til at transportere udstyr. Selvom du får behandling hjemme, er du garanteret en kvalificeret tandbehandling og faglig ekspertise – forskellen er kun, at det foregår i dit hjem.

Vi har altid god tid til at tale om den behandling du skal igennem og du får klar besked om fordele og ulemper, så du kan afveje behandling og pris. For os handler kvalitet nemlig også om hvordan du føler dig behandlet. Vi kommer som gæster i dit hjem og det skal være en god oplevelse at have os på besøg. Når du vælger Hjemmetandteknik, får du det bedste fra to verdener: Professionel behandling i dine egne, vante omgivelser.

Få kontakt til en Hjemmetandtekniker nær dig ved at klikke på "Find en klinik". Under de enkelte klinikker kan du se om tandteknikeren kører ud som Hjemmetandtekniker.