Indmeldelse

Hvis du er klinisk tandtekniker og overvejer at blive medlem af LKT
LKT varetager dine interesser - bl.a. over for offentlige myndigheder, relevante samarbejdspartnere og faggruper samt indgår overenskomster med en lang række kommuner og Tandteknikerforeningen. LKT udvikler og cementerer faget klinisk tandteknik og giver dig viden, værktøjer og netværk - så du får de bedste vækstbetingelser som klinisk tandtekniker. F.eks. får du gennem LKT mulighed for at få en flot og professionel hjemmeside og et professionelt digitalt journalprogram der lever op til fremtidens lovkrav.

Du får hjælp til at gøre din arbejdsdag som klinisk tandtekniker effektiv og optimal vha. faglig og personlig sparring, tips og tricks, kvalificeret rådgivning, effektive værktøjer og et relevant fagligt netværk, så du kan koncentrere dig om det, du er bedst til - at lave flotte og professionelle tandproteser.

LKTs efteruddannelse giver dig kompetencer til at løfte opgaven med høj kvalitet og faglighed - så dine patienter får den nyeste teknik, de bedste materialer og metoder.

Sekretariatet udgiver hver måned et nyhedsbrev, LKT Nyt målrettet dig med faglige input, gode råd, artikler, fortolkning af regler, ny relevant lovgivning  m.m.

LKT deltager i en række faglige udvalg, bl.a. under Sundhedsstyrelsen.

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.
1 + 17 =