Indmeldelse

Bliv medlem af LKT

LKT varetager generelt dine og fagets interesser. LKT er løbende i dialog med offentlige myndigheder, relevante samarbejdspartnere og faggrupper og har dermed indflydelse på de beslutninger, der tages inden for faget.  LKT sidder i en række udvalg og arbejdsgrupper i f.eks. Sundhedsstyrelsen, Styrelsen for Patientsikkerhed og Lægemiddelstyrelsen.

Et medlemsskab af LKT giver dig viden, værktøjer og netværk - så du får de bedste vækstbetingelser som klinisk tandtekniker.
Du får således både faglig og personlig sparring, tips og tricks og kvalificeret rådgiving, effektive værktøjer samt et relevant fagligt netværk, så du kan koncentrere dig om det, du er bedst til - at lave flotte og professionelle tandproteser.

LKTs efteruddannelse giver dig kompetencer til at løfte opgaven med høj kvalitet og faglighed - så dine patienter får den nyeste teknik, de bedste materialer og metoder. LKT afholder fast to årlige kurser samt medlemsmøder.

Sekretariatet udgiver hver måned et nyhedsbrev, som er målrettet dig, med faglige input, gode råd, artikler, fortolkning af regler, ny relevant lovgivning m.m.

Hvis du vil høre mere om de fordele, du får som medlem af LKT, så kontakt os på telefon 3311 2800 eller pr. mail info@lkt.dk

LKTs telefontid er mandag, tirsdag og torsdag kl. 9.00 - 14.00.

LKTs bestyrelse og sekretariat

  • Kim Rix, formand
  • Pia Senika, næstformand
  • Marianne Rosenbeck, bestyrelsesmedlem
  • Christoffer Esfandiari, bestyrelsesmedlem
  • ​Bettina Nielsen, sekretariatschef
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.
Billed-CAPTCHA