Om LKT

LKT blev stiftet i 1912 og repræsenterer ca. 70 procent af de selvstændige og ansatte kliniske tandteknikere i Danmark.

Kvalitetsstempel

Hvis du vælger en klinisk tandtekniker, der er medlem af LKT, er du garanteret en professionel og højt kvalificeret behandling.
Foreningen tilbyder løbende medlemmerne efteruddannelse så du, som patient, er garanteret de bedste materialer, metoder og den nyeste teknik. Du er sikker på, at din kliniske tandtekniker er registeret i Styrelsen for Patientsikkerhed og Lægemiddelstyrelsen – og overholder lovgivningen. 

Er du patient?🚶🏻‍♂️

Hvis du er omsorgsperson og har brug for oplysninger omkring klinisk tandteknik, så klik på knappen herunder.

Bliv medlem

LKT er dit fags brancheorganisation. Det er her du møder dine kollegaer i faget og kan udveksle erfaringer og danne netværk. LKT varetager dine og fagets interesser både generelt og politisk. LKT sidder i de nødvendige og relevante udvalg og arbejdsgrupper i styrelserne og ministerierne, så vi kan påvirke lovgivningen og fagets udvikling til din fordel. 

Fordele for medlemmer

Viden, værktøjer og netværk

Et medlemskab af LKT giver dig relevant og unik viden, konkrete værktøjer og mulighed for et værdifuldt netværk, så du får de bedste vækstbetingelser som klinisk tandtekniker. Du får faglig og personlig sparring og kvalificeret rådgivning, så du kan koncentrere dig om det, du er bedst til - at lave flotte og professionelle tandproteser.

Efteruddannelse

LKTs efteruddannelse giver dig kompetencer til at løfte opgaven med høj kvalitet og faglighed - så dine patienter får den nyeste teknik, de bedste materialer og metoder. LKT afholder flere kurser om året.

Gode aftaler

Gennem LKTs rammeaftaler får du gode priser på både journal program, forsikring, finansieringsaftale til dine patienter, advokatbistand, EDI-portalen, NIR relevante produkter, inkasso med mere...  LKT er medlem af Dansk Erhverv, så der opnår du også gode medlemsfordele. 

Hvis du vil høre mere om de fordele, du får som medlem af LKT, så kontakt os på telefon 3311 2800 eller pr. mail info@lkt.dk 

LKTs telefontid er mandag – torsdag 9.00 – 14.00.

Bestyrelse & sekretariat